За нас

 

ТЕХНА ПЛУС-МД д.о.о. е компанија присутна на Македонскиот пазар од 2011 година, како дел од групацијата  ТЕХНА ПЛУС д.о.о., од  Словенија која е распространета во сите држави на просторија на поранешна Југославија, основана во 1994 година во Словенија. Нашата компанија е вистински лидер во продажба на алати за метално преработувачка индустрија познати по својот висок квалитет. 

Наша основна  цел е да одговориме  на потребите на клиентот, со навремена испорака,  давање на техничка подршка, постојана комуникација со клиентот и запознавање со нивните потреби, успешно и квалитетно исполнување на своите обврски во корелација со потребите на клиентот, како и одржување на високо ниво на квалитет на производите и услугите кои ги нудиме.

Нашата компанија соработува со високореномирани светски познати брендови, познати по својот врвен квалитет кои со своето долгогодишно опстојување на пазарот даваат гаранција за производите кои ги нуди нашата компанија.

Производи кои можете да ги најдете кај нас:

 

резни алати за стругање, отсекување, глодање, дупчење, режење на навој

прифати за глодалки и стругови

сите врсти на мерни алати

трачни и кружни пили

магнетни дупчалки, машини за симнување на рабови, хидравлични пробивачи, преносни пили