Магнетни за подигање

Магнети за подигање 

  • патентиран систем на перманентни магнет
  • зафат на материал со дебелина од 2 мм нагоре
  • потполно независни од електирично или друго енергетско снабдување
  • активирање со една рака, лесни и едноставни за употреба
  • 100% безбедност и перманентна стабилност
  • кален и заштитен со TiN превлака дел што допира со материал
  • нов дизајн овозможува лесна упортеба на магнетот меѓу фланшите на челична греда
  • можност за подигање на цевки и други округли елементи
  • магнети со прилагодена рачка за рачно подигање

 >>> Кликнете тука за да отворите КАТАЛОГ <<<

 

                       

 

         

 

          

                               

      

 

 

 

ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ: 

 

Видео презентација на магнети   "TML 250 и TML 500 "

 

Безбедностен механизам на магнетите ALFRA

 

 

 

Останато од МАГНЕТНА ТЕХНОЛОГИЈА