WSX445 - Глодачка глава за рамнење

 

  • Низок коефициент на отпорност
  • Нова генерација на глодала за рамнење 
  • Двострано користење на плочка
  • Погодно за сите глодалки
  • Елиминирани абразивни оштетувања од струшка
  • Нова Z геометрија на плочка

 

 

          >>> WSX445 - СПЕЦИФИКАЦИИ <<<                                      >>> WSX445 - ПРОМОЦИЈА <<<

                   

 

ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИЈА: 

                    

 

 

 

 

 

 

 

Останато од >>> ПРОМОЦИИ ВО ТЕК <<<