VPX - Мултифункционална глодачка глава со тангенционални плочки

 

  • Зголемени глодачки перформанси
  • 7 апликации во 1 глодало 
  • Двострана тангенционална плочка, револуцинарен изум на мултифункционално глодање
  • Одлична обработка при финиширање
  • Единствена тангенционална плочка која овозможува вкопување под рампа или хеликуидно
  • Висока трајност на плочките 

 

 

  >>> VPX200/300 - СПЕЦИФИКАЦИИ <<<                            >>> VPX200/300 - ПРОМОЦИЈА <<<

                    

 

ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИЈА: 

 

Странична обработка (Материал:1.7225 / 42CrMo4)                  Глодање на канал (Материал:1.7225 / 42CrMo4)

     

 Вкопување под рампа (helical) (1.7225 / 42CrMo4)                  Рамнење и странично глодање (Материал:1.7225 / 42CrMo4)

     

Обработка на алуминиум - повеке операции (Материал: AlZnMgCu 1.5 / ISO 7075)

 

Останато од >>> ПРОМОЦИИ ВО ТЕК <<<