Врезници - машински

Машински врезници за режење на навој на различни материали со метрички и цоловни навои

  • Машински врезници HSS 
  • Машински врезници HSS-E
  • Машински врезници PM-HSS-E
  • Машински врезници HM

Останато од РЕЗНИ АЛАТИ