Стезни елементи

Стезни елементи

  • патентиран систем
  • брзо и ефикасно
  • едноставно и економично
  • неограничени опции на стегање
  • лесни решениа за тешко пристапни места

                                 

 

                                      

 

 

* (кликнете на долните слики за подетални информации) 

 

               Стандардни стеги и стезни елементи                                    Преклопни, рачни и пнеуматски стеги                                                 

                                   

 

               Систем на хидраулични стеги                                                Систем за брзо стегање " Zero point system" 

                                   

Останато од СТЕЗЕН АЛАТ