Менгемиња

Менгемиња

  • патентиран систем
  • брзо и ефикасно
  • едноставно и економично
  • неограничени опции на стегање
  • едноставни решениа за тешко пристапни места

                                 

 

                                      

 

 

* (кликнете на долните слики за подетални информации) 

 

               Единечен и мултипличирен систем на стегање                Систем за брзо стегање " Zero point system"                                                 

                                   

 

               Систем на хидраулични стеги                                                Прецизни менгемиња

                                   

 

 

 

                                   

Останато од СТЕЗЕН АЛАТ