Магнетна и вакумска плоча

Магнетна и вакумска технологија на стегање

  • патентиран систем
  • брзо и ефикасно
  • едноставно и економично
  • неограничени опции на стегање
  • едноставни решениа за тешко пристапни места
  • стабилност и гаранција
  • 100% германски производ

                                 

 

                                      

 

 

* (кликнете на долните слики за подетални информации) 

 

               Магнетен систем на стегање                                                        Вакумски систем на стегање                                                 

                                   

 

                                               

Останато од СТЕЗЕН АЛАТ