Mагнетни дупчалки

Магнетни дупчалки

 • патентиран систем на перманентни магнет
 • зафат на материал со дебелина од 2 мм нагоре
 • дупчење до Ф130 mm и до 110 mm длабочина
 • опција со електромагнет или перманентен магнет (новост)
 • опција потенциометар
 • сите видови на прифати, продожетоци и друга опрема 
 • опција за тешко пристапни места
 • опција вакумско стегагање за неметални материали
 • опција само магнетен сталак во која може да се вметне стандардна дупчалка

                                                                          

>>> Кликнете тука за да отворите КАТАЛОГ <<<

 

RB 35 SP - со перманентен магнет                RB 35 B                                                        ROTABEST 130

 

ROTABEST - 60 RL-E                                                                        RB 50 SP - со перманентен магнет (работи вез струја)

           

 

          ROTABEST - V32 - за тешко пристапни места                           Магнетен сталак за дупчалка SP-V

                     

 

RB 50X VACUBEST - Вакумска дупчалка           Апликации вакум                              Вакумска плоча за магнетна дупчалка

                           

 

Крунски бургии за магнетни дупчалки

>>> за повеќе информации за крунски бургии кликнете на линк <<<

     

 

 

 

 

ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ: 

 

Видео презентација на  "RB 35 SP" со перманентен магнет

 
Висок ниво на безбедност на SP модели:
 • безбедностен сензор за преоптеретување
 • безбедностен сензор на магнетна моќ
 • магнетот работи веќе од 2 mm дебелина на линм
 • магнетот работи без употреба на струја
 
 
Вертикално работење и работење "над глава"
 

 

Видео презентација на  "ROTABEST V-32" за дупчење при тешко пристапни места

 

 

Видео презентација на "магнетен сталак за дупчалка SP-V"

 

Видео презентација на  "ROTABEST 100 RL-E"

За големи оптеретувања, вртење на вретено во десно и лево, потенциометар

 

Останато од АЛАТ ЗА БРАВАРИЈА И ЧЕЛИЧНИ КОНСТРУКЦИИ