Пробивачи (Punch machine)

  • најбрз и најекономичен начин на дупчење
  • пробивање до Ф25 mm и до 16 mm дебелина на материалот
  • брзина на пробивање: 3 до 10 секунди
  • максимален притисок до 700 бари, сила на пробивање до 44 тони
  • лесно преносен, полно автоматски,
  • фукционалност и ефикасност - нема потреба од преместување на материал
  • лесно позиционирање
  • низок ниво на бучава 

                                                                      

>>> Кликнете тука за да отворите КАТАЛОГ <<<

 

Пробивач APS 70                                                                   Пробивач комплет со пумпа

          

"Service boy" за  APS модели                                                                   Направа APS GO

                

 

 

Алати за пробивање за APS модели

 

 

 

 

 

ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ: 

 

Видео презентација на  "APS" пробивач

 

Видео презентација на  "APS GO  и  Service boy" со APS пробивач

 

Останато од АЛАТ ЗА БРАВАРИЈА И ЧЕЛИЧНИ КОНСТРУКЦИИ