Хидравлични електрични пробивачи

  •  притисок до 750 бари
  • до 138х138 mm правоаголна дупка
  • до Ф152 mm округла дупка
  • стабилен, прецизен и лесен за употреба 

                                                                            кликнете

>>> Кликнете тука за КАТАЛОГ <<<

 

"Akku - Compact manual"  и  "Akku - Compact Flex"

           

 

 

Алати за хидравлични пробивачи - кликнете за целосен КАТАЛОГ

  

 

 

 

ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ: 

Видео презентација на "Akku - Compact Flex":

 

Видео презентација на "Akku - Compact Manual":

 

 

ЗА ПОВЕЌЕ ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИИ КЛИКНЕТЕ ТУКА 

Останато од АЛАТ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКА